3.1.10

Chocolat ROYAL cafe


Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα σε αυτό το μαγαζί. Είχα ξανακαθήσει μετά απο μια επίσκεψη στο μουσείο της ακρόπολης, το καλοκαίρι. Είχα καθήσει λοιπόν στην ταράτσα, ή αλλιώς στο roof garden. Όντως η θέα είναι προνομιακή, όπως σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά που βρίσκονται στο δρμόμο μπροστά βέβαια.
Αυτή όμως τη φορά, τραπεζάκι με θέα στην ταράτσα δεν υπήρχε, καθώς οι μέρες είναι γιορτινές και ο κόσμος βολτάρει ακατάπαυστα. Η παρέα μου κι εγώ ξινίσαμε και δεν είχαμε και άδικο. Αυτο το λέω γιατί, καθώς ανεβοκατεβαίναμε να βρούμε θέση στους 3 ορόφους του μαγαζιού, κάτι δε μας καθόταν καλά. Κάτι. Είναι το σκηνικό βρε παιδί μου λίγο μπερδεμένο. Λίγο σα να ήθελαν να το κάνουν πολύ glamourous και χλιδάτο και δεν τους βγήκε. Ήθελαν να το κάνουν ζεστό και φιλικό και πάλι δεν τους βγήκε. Ένα σκηνικό χωρίς ταυτότητα. Κάτι τέτοιο...
Βέβαια, τελικά καθήσαμε και τη ζεστή τη σοκολάτα μας την είπιαμε. Και μας άρεσε τόσο πολύ όπως και την πρώτη φορά... Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε Chocolat Viennois. Ζεστή σοκολάτα Monbana με πλούσια γεύση, φρέσκια σαντιγί, κακάο και σιρόπι Routin 1883 με γεύση φουντουκιού.




Μια μικρή σκέψη φεύγοντας... Μια τέτοια "σοκολατερί" ίσως να θέλει λιγότερα τετραγωνικά. Να γίνει πιο ζεστή και με περισσότερη θαλπωρή. Ας γίνει κάτι τέτοιο και στην Αθήνα μας, ή έστω, αν υπάρχει let me know my blog-friends!!!
Το Chocolat ROYAL cafe έχει υποκαταστήματα και σε άλλα σημεία της αθήνας, μπορείς να ξεμυαλιστείς εδώ http://www.chocolatroyal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: